Ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

Όπως είναι γνωστό η Πανδικαστική συγκέντρωση του περασμένου Ιουλίου αποφάσισε, όπως , αν δεν υπάρξει ικανοποιητική επίλυση των ζητημάτων που μας αφορούν ( ασφαλιστικό→ μη ένταξη των νέων συναδέλφων στο ΙΚΑ, ρύθμιση αποδοχών μας , αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως ισότιμης και ισόκυρης λειτουργίας, με τις άλλες λειτουργίες του Κράτους κ.λ.π.), συγκληθούν Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Δικαστικών Ενώσεων για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειές μας ( κινητοποιήσεις κλπ) έτσι ώστε όλοι να αντιληφθούν τη συνταγματική θέση και την κοινωνική αποστολή της Δικαιοσύνης στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματός μας.
Πριν συγκαλέσουμε Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις , τα Προεδρεία των Ενώσεων και τα Δ.Σ. κάθε Ένωσης αποφασίσαμε να έχουμε μια συνάντηση ( τελευταία ) με τον κ. Υπουργό Οικονομικών , για να αντιληφθούμε ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης , όσον αφορά τα ανωτέρω ζητήματα. Ο κ. Υπουργός ζήτησε, ενόψει των υποχρεώσεών του ( επίσκεψη της Τρόικας , ψήφιση του νομοσχεδίου για την ¨περαίωση¨ και απουσίας του αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό ), η συνάντησή μας να πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα, μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό .
Αμέσως μετά τη συνάντησή μας αυτή θα ενημερωθείτε σχετικά για τις επόμενες ενέργειές μας.
Χαιρετίζουμε , πάντως , την αγωνιστική διάθεσή σας , ( την οποία εισπράττουμε ) , για προάσπιση του θεσμού της Δικαιοσύνης , καθώς και τα αιτήματά σας για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για το λόγο αυτό .