Ανακοίνωση για Χρήση των Στρατιωτικών Πρατηρίων

Αθήνα, 26-5-2014
Αρ. Πρωτ.: 68

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα:  Χρήση των Στρατιωτικών Πρατηρίων – Λεσχών για τους  Δικαστικούς Λειτουργούς

Μετά από σχετικό αίτημα του Προεδρείου της Ένωσής μας, σε συνεργασία και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η είσοδος των Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών στα Στρατιωτικά Πρατήρια – Προμηθευτικούς Οργανισμούς-Λέσχες, προκειμένου να προμηθεύονται από εκεί, τα προς πώληση προϊόντα και να εστιάζονται σ’ αυτές αντίστοιχα. Η δυνατότητα αφορά τα Πρατήρια και Λέσχες του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού (θα επακολουθήσει ειδικός κατάλογος με τις ακριβείς διευθύνσεις και τα είδη των κατά τόπους Πρατηρίων και Λεσχών).

Όσοι εκ των μελών της Ένωσής μας, Δικαστές και Εισαγγελείς, επιθυμούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού, παρακαλούνται να το δηλώσουν, μέχρι την 6η Ιουνίου 2014, για να αποσταλούν οι σχετικές ονομαστικές καταστάσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η είσοδος στα Πρατήρια και τις Λέσχες θα επιτρέπεται με την επίδειξη της αστυνομικής (ή υπηρεσιακής) ταυτότητας.

Δηλώσεις – Πληροφορίες στα Γραφεία της Ένωσης τηλ. 210 – 8827380, fax. 210-8841529, e-mail: endikeis@otenet.gr και στους υπευθύνους: Στενιώτη Μαργαρίτα, Εφέτη, Γεν. Γραμματέα, τηλ. 6932100631, Παπαδήμα Χρήστο, Πρωτοδίκη, Αναπληρωτή Ταμία, τηλ. 6944640363, Γκαρά Σταματία, Ειρηνοδίκη, Ταμία (Δικαστήρια Θεσσαλίας-Ηπείρου), τηλ. 6975972354, Μαυρίδη Χαράλαμπο, Εφέτη (Δικαστήρια Βορείου Ελλάδας), τηλ. 6932451453.