Ανακοίνωση για μεταφορά μελών ΕΔΕ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20/10/2012

ΚΤΙΡΙΟ 6 – ΓΡΑΦΕΙΟ 210
e-mail: endikeis@otenet.gr

Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους δικαστικούς λειτουργούς της Εφετειακής Περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης , καθώς και των Εφετειακών Περιφερειών των Εφετείων, Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Λάρισας, ότι, στις 19 Οκτωβρίου 2012 , ημέρα Παρασκευή (ώρα 12.00 μ.μ. και 14.30 μ.μ)., θα αναχωρήσουν από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την Αθήνα δύο λεωφορεία. Οι συνάδελφοι , οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα με το ως άνω μέσο για να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20-10-2012, στο Εφετείο Αθηνών, πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη, 17-10-2012,στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και στο τηλ.2310507232.
Οι συνάδελφοι της Εφετειακής Περιφέρειας του Εφετείου Λάρισας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις συναδέλφους κ. Βαρβάρα Πάπαρη, Εφέτη στο τηλ. 6937033187 και κ. Γκαρά-Δημουλέα Σταματία, Ειρηνοδίκη στο τηλ. 6975972354.
(Η ΄Ενωση καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης και μιας διανυκτέρευσης)

Από το Δ.Σ.