ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         

ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ                                         Αθήνα 15 Φεβρουαρίου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών, Πρόεδρος Εφετών, Δημήτριος Μόκκας.

Ο Δημήτριος Μόκκας γεννήθηκε το έτος 1952 στο Δομοκό Φθιώτιδας και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο Δικαστικό Σώμα εισήχθη τον Ιούνιο του 1981 και είχε προαχθεί στο βαθμό του Προέδρου Εφετών τον Αύγουστο του 2012. Υπηρέτησε ως Ειδικός Ανακριτής στις υποθέσεις τρομοκρατίας περισσότερο από μια τετραετία. Τον Σεπτέμβριο του 2014 με ψήφο των συναδέλφων του και με ευρύτατη πλειοψηφία εξελέγη Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών.

Ήταν παντρεμένος και είχε δύο τέκνα.

Οι συνάδελφοί του Δικαστικοί λειτουργοί και οι δικαστικοί υπάλληλοι του Εφετείου Αθηνών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αγαπημένου μας Προέδρου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16.00 στον Ιερό ΝαόΠαναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Οι υπάλληλοι του Εφετείου Αθηνών, αντί στεφάνου, θα καταθέσουν χρηματικό ποσό στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στη μνήμη του Προέδρου.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ