ΝΕΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Αθήνα, 1-2-2021

Αρ. Πρωτ.:33

ΝΕΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 

   Η Ένωση θα προχωρήσει επιπρόσθετα για όσους συναδέλφους το επιθυμούν και στην έκδοση νέων πλαστικών ταυτοτήτων διαστάσεων 8,5 Χ 5,5 εκ. (μέγεθος πιστωτικής κάρτας) οι οποίες θα περιέχουν όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες, που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ολόγραμμα, χάραξη με laser του αριθμού Μητρώου του κατόχου και με αόρατο μελάνι το σήμα της Ένωσης. Ακόμα έχουν Barcode και QR Code ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάρτες πρόσβασης. Παράγονται από 4 ή 5 στρώματα PVC και προστατευτικό film που προστατεύει την εκτύπωση και τα προσωπικά δεδομένα της κάρτας από οποιοδήποτε εξωγενή παράγοντα (νερό,  θερμότητα κτλ) και θα δώσουν στο μέλλον δυνατότητες πολλαπλής αξιοποίησης. Για το λόγο αυτό απαιτείται να σταλούν ηλεκτρονικά στην Ένωση μέσω της συμπλήρωσης της επισυναπτόμενης ηλεκτρονικής φόρμας (Εφαρμογή Ταυτοτήτων): 

   1) ευκρινής ψηφιακή φωτογραφία τύπου ταυτότητας με μέγεθος αρχείου έως 1,5 ΜΒ [ανάλυση συσκευής σας έως 300 dpi] ώστε να είναι δυνατή η καταχώρηση και η άμεση λήψη του και 2) συμπλήρωση των αναγκαίων στοιχείων σε ελληνικά και λατινικά. 

   Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Πρωτοδικείο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα παραλαμβάνουν τις πλαστικές ταυτότητες από τα γραφεία της Ένωσης ενώ οι υπόλοιποι οφείλουν να δηλώσουν στην παραπάνω φόρμα το Δικαστήριο στο οποίο επιθυμούν να τους αποσταλούν. 

4234234234