ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  Αθήνα, 10-9-2020

                                                                                                                    Αρ. Πρωτ. : 398  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

         Σας υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή  Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για τις περιφέρειες Αθηνών και Πειραιά, στα κτίρια 6 (αίθουσες 1 και 12) και 9 (αίθουσες 4 και 14).  Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 8 η ώρα το πρωί και θα λήξει στις 7 το απόγευμα.

         Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι συνάδελφοι είναι μέλη της Ένωσης και οικονομικά τακτοποιημένοι (κάτι που ισχύει για όλους τους Δικαστές  και για τους Εισαγγελείς που παρακρατείται η εισφορά τους από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών) και όσοι Εισαγγελείς υποβάλουν αίτηση εγγραφής στην Ένωση μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας.

          Οι απόφοιτοι ΕΣΔΙ, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε θέσεις παρέδρων Πρωτοδικείου και Εισαγγελίας έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ΜΟΝΟ εφόσον προσκομίσουν ή επιδείξουν το πρακτικό ορκωμοσίας τους.

          Σημειώνουμε και πάλι, ότι, οι συνάδελφοι, που για οποιονδήποτε λόγο δεν ψήφισαν στις 6 Σεπτεμβρίου στα Πρωτοδικεία της περιφέρειας τους, μπορούν να ψηφίσουν στις 13 Σεπτεμβρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών. 

        Απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ή υπηρεσιακής ταυτότητας, διαβατηρίου, άδειας κυκλοφορίας ή οποιουδήποτε εγγράφου αποδεικτικού της ταυτότητας του μέλους. 

     Για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό θα γίνεται θερμομέτρηση και κάθε μέλος πρέπει να φέρει το δικό του στυλό και να φοράει  μάσκα εντός των κλειστών χώρων.

Η προσέλευση όλων είναι αναγκαία.

4234234