23423

Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ Απάντηση της Προέδρου της ΕΝΔΕ, Μαργαρίτας Στενιώτη επί του αιτήματος της μειοψηφίας περί παραίτησης μελών του Δ.Σ.

Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ

Απάντηση της Προέδρου της ΕΝΔΕ, Μαργαρίτας Στενιώτη επί του αιτήματος της μειοψηφίας  περί παραίτησης μελών του Δ.Σ.

 

  Η καταλλαγή που έχει επέλθει στην Ένωση, η αποδοχή του έργου του νυν Προεδρείου από τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων ενοχλεί τη μειοψηφία του ΔΣ. 

Οκτώ μήνες μετά την εκλογική διαδικασία και την πανωλεθρία της ομάδας του ο πρώην Πρόεδρος της ΕΝΔΕ Σεβαστίδης δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα του καθώς και την ήττα των φίλων του σ άλλη Δικαστική Ένωση. 

 Κάνουμε πράξη αυτό που εξαγγείλαμε. Η Ένωση δεν θα είναι βραχίονας κομμάτων και συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης αλλά ανεξάρτητη και θα έχει γνώμονα όλων των ενεργειών της την αναβάθμιση του Κύρους της και προτεραιότητα αυτής θα αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας του Δικαστή. 

 Αυτό δεν αρέσει στον πρώην Πρόεδρο και προσπαθεί να πλήξει την τιμή μου, την υπόληψή μου, την αξιοπρέπειά μου και εν γένει την προσωπικότητά μου και το έργο μου με τη χρήση στοιχείων από την προσωπική  και οικογενειακή μου ζωή, από τη συμμετοχή σε εκδήλωση φίλων μου, απο το κάλεσμα για την ονομαστική μου εορτή την 12-2-2023, απο τις καλοκαιρινές μου διακοπές  κλπ. Αν υπάρχει κάτι ηθικά μεμπτό στο να συμμετέχω σε κοινωνική εκδήλωση και να καλώ και 20 συναδέλφους υπάρχουν δικαστικά όργανα να επιληφθούν.

 Επειδή έχω λάβει γνώση όλων των στοιχείων, που αναρτά ο πρώην πρόεδρος της ΕΝΔΕ σε ομάδα Viber που ο ίδιος χειρίζεται, ένα έχω να πω,  ότι ο «χαφιεδισμός» είναι φαινόμενο άλλων εποχών επικίνδυνων για τη Δημοκρατία. Η αποδόμηση προσωπικοτήτων από τον υποστηρικτή τρομοκράτη και τον αδελφό του, Χαράλαμπο Σεβαστίδη, όπως έπραξε ο τελευταίος και με τη γενική γραμματέα της Ένωσης και με δεδομένο ότι δεν μπορούν οι αδελφοί Σεβαστίδη να δεχθούν λόγω φαλλοκρατικών αντιλήψεων τους, ότι στο τιμόνι της ΕΝΔΕ είναι δύο γυναίκες δεν θα περάσει (το metoo καλά κρατεί) και τούτο διότι σήμερα είμαι εγώ και η γενική γραμματέας (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση και βιντεοληπτικό υλικό), αύριο θα είναι άλλοι συνάδελφοι. Εξάλλου, υπάρχει προηγούμενο συναδέλφου, που παραπέμφθηκε στα πειθαρχικά όργανα απο τον πρώην πρόεδρο Σεβαστίδη και αθωώθηκε πανηγυρικά. 

Προχωράμε μπροστά με ήθος, εργατικότατα, μεθοδικότητα και διάθεση προσφοράς στους συναδέλφους. Αφήνουμε στο περιθώριο αυτούς που αρέσκονται να ασχολούνται με την «κλειδαρότρυπα», αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου έναντι όλων όσων αυτές τις ημέρες με τοποθετήσεις, σχόλια κλπ. πλήττουν την προσωπικότητά μου δημόσια, σε έντυπα,  ομάδες Viber, sites και βέβαια έναντι γνωστής εφημερίδας, που με έχει, επί μεγάλο διάστημα, στοχοποιήσει και, στους φέροντες κουκούλες,  πληροφοριοδότες αυτής. 

 

Αθήνα, 20-2-2023

 Μαργαρίτα Στενιώτη

 Πρόεδρος ΕΝΔΕ