Αποφάσεις του Δ.Σ. της 13ης Σεπτεμβρίου 2017

Αθήνα, 14/9/2017
Αριθμός Πρωτ.: 332

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της 13ης Σεπτεμβρίου 2017

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

  1. Λειτουργία τμημάτων αγγλικής νομικής ορολογίας. Οι λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και για την έναρξη των μαθημάτων θα κοινοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ανάρτηση νομικών άρθρων, παράθεση δικαστικών αποφάσεων, εκπαιδευτικό υλικό, νομικά λεξιλόγια στην αγγλική γλώσσα θα αναρτώνται σε εβδομαδιαία βάση στην ηλεκτρονική σελίδα της ΗΛΙΑΙΑΣ.
  2. Οργάνωση των γραφείων της Ένωσης. Έγκριση κονδυλίου για εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης. Καταστροφή του παλιού και άχρηστου υλικού.
  3. Διεξαγωγή επιστημονικής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 με θέμα τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια (ν. 4469/2017). Έγκριση κονδυλίου 120 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο για κάθε μέλος της Ένωσης που επιθυμεί να συμμετέχει και διαμένει εκτός Θεσσαλονίκης.
  4. Έγκριση εκπρόθεσμων αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις του καλοκαιριού.
  5. Έγκριση κονδυλίου προς το Εφετείο Θεσσαλονίκης για εκτέλεση αναγκαίων εργασιών στην αίθουσα δικαστών.
  6. Οικονομική ενίσχυση στις Εφετειακές Επιτροπές Θεσσαλονίκης και Λάρισας για διοργάνωση εκδρομής στο Πήλιο στις 27 Οκτωβρίου 2017.
  7. Έγκριση κονδυλίου για υποστήριξη της 32ης Πανελλήνιας Έκθεσης Έργων Κρατουμένων. Επίσκεψη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα και διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής.

Έγινε επίσης παρουσίαση στα μέλη του Δ.Σ. από τον εκδοτικό οίκο Σάκκουλα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. παραστάθηκαν και έλαβαν το λόγο οι Πρόεδροι των Εφετειακών Επιτροπών Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Κρήτης.

 

43r34r